logo
facebook
 
 
Welkom op onze website
 
 
Wij zijn liefhebbers van de labrador retriever vanwege het prachtige uiterlijk, het lieve karakter en de veelzijdigheid in het werken. Wij trainen graag met onze honden en doen voornamelijk aan apporteersport maar ook behendigheidstraining. De honden hebben hier veel plezier in.

Wij fokken af en toe een nestje en alleen wanneer wij de intentie hebben daar zelf een volgende hond van aan te houden.. Dit gebeurt geheel binnenshuis. De honden die wij inzetten voor de fokkerij hebben allen uitstekende gezondheidsuitslagen en karakters. Onze selectie voor de fokkerij gaat verder dan de eisen die de Raad van Beheer en de rasvereniging stelt. Wij laten de honden op al mogelijke gentesten onderzoeken en maken alleen combinaties waarvan tenminste 1 ouder vrij is van deze ziekten.

Met enige regelmaat nemen wij deel aan shows en hebben hierin al enige successen mogen behalen.

Veel plezier met rondkijken op onze website.


 
Nieuws
 
3 en 4 oktober 2015 - Show Zwolle
Afgelopen weekend hebben de honden weer mooie resultaten op de show gehaald. De eerste dag werd Guinevere beste van het ras en vijfde in de rasgroep. Hiermee behaalde zij haar laatste kampioenspunt en is nu Nederlands Kampioen. De tweede dag behaalde Thor zijn laatste veteranenpunt en werd Nederlands veteranenkampioen en hiermee behaald hij zijn vierde CAC voor het Nederlands kampioenschap. Twee kampioenen in een weekend.
 
 
Lees alle nieuws >>
 
 
Geplande Nesten
Wij plannen een nestje met Lorraine eind 2017.De vader van dit nest zal zijn Artemis Stables Foxglove (Coco), een zoon van Artemis Stables Dreamcatcher. Coco is in eigendom van J. de Haan-Bruijnzeels en zal eenmalig voor deze gelegenheid ingezet worden.
 
 
 
 
 
Ontwerp en ontwikkeling by WebBuilders